Glittertattoo

Een Glitter tattoo is een echte eyecatcher, geschikt voor zowel volwassenen als kinderen.

U kunt dit oogverblindende sieraad in zeer veel stijlen, vormen en kleuren verkrijgen en geheel aan uw eigen smaak, gelegenheid of outfit aanpassen. Wij komen op kleine feesten, grote evenementen, thema avonden, kinderfeestjes, bedrijfsfeesten en party`s, scholen, en discotheken. Of misschien een feest wat u zelf wilt organiseren? € 37,50 (inclusief personeel) voor 1 uur inclusief benodigde materialen. (met een maximum van 12 tattoos per uur) exclusief reiskosten

Aanbieding!

Voor 1 uur glittertattoo’s en 2 uren een suikerspin- of popcornmachine (inclusief personeel) exclusief reiskosten

€ 160,-

ESINIT Webdesign by ESINIT | Solutions Netherlands

Contactformulier

Over ons

Lekker smullen van onze verhuur spullen!

Dankzij de 1e verjaardag van mijn dochter Inaaya ben ik met ons verhuurbedrijf begonnen. Ik had in 2009 een luchtkussen, popcorn- en suikerspinmachine aangeschaft, dit met de gedachten dat ik het wel af en toe zou kunnen verhuren.

Er waren toen al genoeg verhuurbedrijven, dus ben ik mijn verhuur als volledig verzorgd dienst gaan aanbieden. Dit heeft goed aangeslagen en wij zijn sindsdien ons assortiment nog steeds aan het uitbreiden.

Bent u op zoek naar een origineel en leuk idee voor een feestje, opendag, verjaardag, schoolfeest, sport /spelletjesdag, braderie of andere feestelijke gelegenheden.

Huur dan een ballonpomp, chafing dish, limonadefontein, lolly wafelmachine, luchtkussen, poffertjesplaat, popcornmachine, pucker powdermachine, slushmachine en/of een suikerspinmachine.

Deze apparaten hebben een onweerstaanbare aantrekkingskracht op de kinderen, maar ook opvallend veel volwassenen zullen genieten van de overheerlijke verse lekkernijen.