Lollywafel machine

U huurt een lollywafelmachine met personeel in Rotterdam voor onderstaande prijzen; Voor 1 uur inclusief 2 kg lolly wafel mix en personeel: € 125,- * 2 kg is genoeg om ca. 44 wafel lolly’s te bakken Extra 1 kg lolly wafel mix voor € 35,- om ca. 22 wafel lolly’s te bakken

Aanbieding!

Lollywafelmachine voor 1 uur en 2 uur een suikerspin- of popcornmachine (inclusief personeel)

€ 225,-

Specificaties:

Afmetingen: 31 x 34 x 25 cm Verbruik: 230V/2200W
ESINIT Webdesign by ESINIT | Solutions Netherlands

Contactformulier

Over ons

Lekker smullen van onze verhuur spullen!

Dankzij de 1e verjaardag van mijn dochter Inaaya ben ik met ons verhuurbedrijf begonnen. Ik had in 2009 een luchtkussen, popcorn- en suikerspinmachine aangeschaft, dit met de gedachten dat ik het wel af en toe zou kunnen verhuren.

Er waren toen al genoeg verhuurbedrijven, dus ben ik mijn verhuur als volledig verzorgd dienst gaan aanbieden. Dit heeft goed aangeslagen en wij zijn sindsdien ons assortiment nog steeds aan het uitbreiden.

Bent u op zoek naar een origineel en leuk idee voor een feestje, opendag, verjaardag, schoolfeest, sport /spelletjesdag, braderie of andere feestelijke gelegenheden.

Huur dan een ballonpomp, chafing dish, limonadefontein, lolly wafelmachine, luchtkussen, poffertjesplaat, popcornmachine, pucker powdermachine, slushmachine en/of een suikerspinmachine.

Deze apparaten hebben een onweerstaanbare aantrekkingskracht op de kinderen, maar ook opvallend veel volwassenen zullen genieten van de overheerlijke verse lekkernijen.