Photobooth

Onze Photobooth is een ludieke, originele manier om spontane foto’s te maken op je feest. U en uw gasten kunnen foto’s maken met allerlei gekke attributen zoals nepsnorren, brillen, lippen en maskers. De Photobooth zorgt niet alleen voor hilarische foto’s die de sfeer van het feest laten zien, het zorgt ook voor extra gezelligheid onder je gasten. De foto’s worden direct afgedrukt in een van te voren besproken lay-out, dus heb je meteen een leuk aandenken. Ook voor een zakelijk event of bedrijfsfeest kan De Photobooth zeer effectief ingezet worden. Laat je bedrijfslogo of commerciële boodschap mee printen zodat de spontane foto’s een mooi visitekaartje voor je bedrijf vormen.
Deze prijs is inclusief:
  • Op- en afbouw photo booth.
  • Keuze uit diverse achtergronden
  • Keuze uit diverse foto lay-outs
  • Eigen tekst/logo op de afdruk
  • Onbeperkte prints (2 per sessie)
  • Koffer met props
  • Begeleiding gedurende het event

Prijzen

€ 325,- voor 3 uur inclusief medewerker € 0,30 per kilometer (Buiten Rotterdam)

Social Media station

Indien er stabiel en snel internet aanwezig is op de locatie kunnen we ons “Social Media station” meenemen. Dat betekend direct foto’s op Facebook te plaatsen of te mailen!
ESINIT Webdesign by ESINIT | Solutions Netherlands

Contactformulier

Over ons

Lekker smullen van onze verhuur spullen!

Dankzij de 1e verjaardag van mijn dochter Inaaya ben ik met ons verhuurbedrijf begonnen. Ik had in 2009 een luchtkussen, popcorn- en suikerspinmachine aangeschaft, dit met de gedachten dat ik het wel af en toe zou kunnen verhuren.

Er waren toen al genoeg verhuurbedrijven, dus ben ik mijn verhuur als volledig verzorgd dienst gaan aanbieden. Dit heeft goed aangeslagen en wij zijn sindsdien ons assortiment nog steeds aan het uitbreiden.

Bent u op zoek naar een origineel en leuk idee voor een feestje, opendag, verjaardag, schoolfeest, sport /spelletjesdag, braderie of andere feestelijke gelegenheden.

Huur dan een ballonpomp, chafing dish, limonadefontein, lolly wafelmachine, luchtkussen, poffertjesplaat, popcornmachine, pucker powdermachine, slushmachine en/of een suikerspinmachine.

Deze apparaten hebben een onweerstaanbare aantrekkingskracht op de kinderen, maar ook opvallend veel volwassenen zullen genieten van de overheerlijke verse lekkernijen.