Love is Sweet…

Wilt u uw gasten iets lekkers tussendoor of aan het einde van de avond als bedankje meegeven, het is allemaal mogelijk met de snoepkar. De prijzen zijn gebaseerd op het aantal gasten, u kunt dan keuze maken uit diverse snoepsoorten, die u per mail aangeleverd krijgt. We hebben voor een aantal thema’s snoepsoorten, vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden. Een snoepkar op uw feestje heeft u a vanaf 2,50 euro (bij afname vanaf 75 personen). Voor vragen kunt u contact opnemen of bellen op 06-41450860. De snoepkar is eventueel los te huren voor 99,- euro

Tot snoeps!

ESINIT Webdesign by ESINIT | Solutions Netherlands

Contactformulier

Over ons

Lekker smullen van onze verhuur spullen!

Dankzij de 1e verjaardag van mijn dochter Inaaya ben ik met ons verhuurbedrijf begonnen. Ik had in 2009 een luchtkussen, popcorn- en suikerspinmachine aangeschaft, dit met de gedachten dat ik het wel af en toe zou kunnen verhuren.

Er waren toen al genoeg verhuurbedrijven, dus ben ik mijn verhuur als volledig verzorgd dienst gaan aanbieden. Dit heeft goed aangeslagen en wij zijn sindsdien ons assortiment nog steeds aan het uitbreiden.

Bent u op zoek naar een origineel en leuk idee voor een feestje, opendag, verjaardag, schoolfeest, sport /spelletjesdag, braderie of andere feestelijke gelegenheden.

Huur dan een ballonpomp, chafing dish, limonadefontein, lolly wafelmachine, luchtkussen, poffertjesplaat, popcornmachine, pucker powdermachine, slushmachine en/of een suikerspinmachine.

Deze apparaten hebben een onweerstaanbare aantrekkingskracht op de kinderen, maar ook opvallend veel volwassenen zullen genieten van de overheerlijke verse lekkernijen.